Zoeken  

Aktueel Nieuws

De pagina Downloads is beschikbaar

 


 

Direct Contact

During our office hours, we call you back.

Click the button, insert your phone number and within minutes, we will call you back..

WE CALL YOU BACK

 

 

 

 

 

 

 

Ons bedrjif


Sinds de oprichting in 1981 staat de firma TSC bekend voor zijn profesionaliteit en betrouwbaarheid in dienst van de klant. Meer als 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van gasveren garandeerd u de beste prijs kwaliteits verhouding die u zich maar wensen kan.

 

Door ons breed assortiment snel leverbare standaard gasveren bent U verzekert van een korte levertijd maar natuurlijk kunnen wij ook naar wens speciale op maat gemaakte veren voor verschillende toepassingen snel en gunstig leveren.

Tevreden klanten is ons zeer belangrijk daarom is onze Philosophie dan ook:

“De KLANT IS KONING”

Door continu produkt inovaties van onze bestaande en nieuwe produkten zijn wij in de gelegenheid om onze gasveren exakt op de specifieke wensen en behoeften van onze klanten af te stemmen.

Er is geen brance waar het niet mogelijk is om gasveren te gebruiken. Ons werldwijde netwerk van tevreden klanten is hiervan het overtuigende bewijs.  

Uw tevredenheid is ons doel, laat u hiervan overtuigen en neem contact met ons op. Wij verheugen ons op uw aanvraag,  en zullen er alles aan doen uw toepassing tot een succes te maken.